zwanger na curettage

  • #1

    Beste,

    12 november had ik vernomen dat ik zwanger was, ik was toen 4 weken ver na 2 weken is er een miskraam van gekomen en op 14 december werd er een curettage uitgevoerd. gedurende 1 kleine week had ik bloedingen en daarna niks van bloedingen of krampen meer. enkele dagen daarna heb ik gemeenschap gehad maar sinds enkele dagen denk ik dat ik opnieuw zwanger ben, ik heb opnieuw de typische zwangerschapssymptomen (misselijk, zeurderige buikpijn,...) Nu vroeg ik mij af of dit mogelijk is, zo kort na de curettage en indien ja wanneer kan ik dan testen aangezien ik er totaal geen idee van heb waar ik nu juist in mijn cyclus zit. Eind januari moet ik op controle naar de gynaecoloog maar dat duurt nog zo lang en ik hoopte dat ik misschien vroeger iets meer zou weten.

    Grtjs
    Lois

    Reageer
    #2

    Dat is natuurlijk ook niet slim. Waarom heb je onveilige seks na een curretage? Wil je toch graag zwanger worden? En waarom ben je niet aan de pil? Er is een zeer kleine kans dat je zwanger bent. Een test kan je doen 2-3 weken nadat je seks hebt gehad.

    Reageer
    #3

    goh ja niet slim. Mijn gynaecoloog heeft me ook niet duidelijk gezegd dat ik niet zwanger mocht worden na de curettage. En eerlijk gezegd dacht ik niet dat je onmiddellijk na een curettage kon zwanger worden aangezien het eitje zich heel moeilijk kan innestelen doordat er te weinig baarmoederslijm aanwezig is.
    Dus neen zo dom vond ik mijn redenering nu ook niet. Toch bedankt voor uw antwoord

    Mvg
    Lois

    Reageer
Reageer op: zwanger na curettage


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief