Ik ben zo bang. Help aub

  • #1

    Ik maak me onzettend druk om iets. Ik gebruik zelf de pil en 25 dagen geleden heb ik niet echt een gemeenschap gehad met me vriend er kwam alleen voorvocht langs mijn vagina dus geen sperma hij is ook niet erin geweest.
    Dus daarna ben ik gewoon ongesteld geworden. Na 23 dagen heb ik een bloederige / roze afscheiding gehad. Daarvoor wat sliertjes alleen bij vegen op de wc. Ik maak me zo druk of ik zwanger ben of is dit normaal? Voor de afscheiding heb ik wel 2 dagen diarree gehad. Kan aub iemand iets hierover zeggen ik maak me zo druk. Kan ik nu zwanger zijn?

    Reageer
    #2

    De kans dat je zwanger bent is ontzettend klein. In voorvocht komen enkele spermacellen voor, maar de kans dat je daarvan zwanger wordt is nihil. Zeker wanneer hij niet in je is geweest. Ook over die sliertjes tijdens je menstruatie hoef je je geen zorgen te maken, dat heeft iedereen wel eens.

    Reageer
    #3

    @zuurtje

    Bedankt voor je reactie. Voorzekerheid heb ik toch een zwangerschapstest gedaan en het was negatief (opluchting) hihihi. Nu ben ik er zeker van.

    Reageer
    #4

    Goed dat je even een testje hebt gedaan maar als je de pil slikt volgens de bijsluiter, kan je toch niet zwanger raken als het alleen om een heel klein beetje voorvocht gaat.

    Reageer
    #5

    Hey lana,

    Bedankt voor je reactie. Ik heb naar huisarts gegaan en ze zei dat ik de pil moet vertrouwen en dat ik nie zwanger zal raken als ik goed gebruik. Het zal wel een spotting zijn geweest.

    Reageer
Reageer op: Ik ben zo bang. Help aub


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief