Zwanger?

  • #1

    Hallo, ik heb een vraag en ik hoop dat jullie mij een beetje kunnen helpen.

    Ik heb op 27 juli sex gehad met mijn vriend, waarbij wij gewoon een condoom hebben gebruikt. Van tevoren hebben wij wel met elkaar geknuffeld, waarbij zijn penis tegen mijn vagina aan gekomen kan zijn (naakt en zonder condoom).
    Dit is gebeurd op de vierde dag (27 juli) dat ik weer was begonnen mijn mijn 'pilreeks'.

    Deze avond (27 juli) en de avond hiervoor(26 juli), was ik vergeten om mijn pil in te nemen (dus ik was vergeten om 2 pillen in te nemen). De volgende middag (28 juli) heb ik nog wel de pil van de laatste vergeten dag (van 27 juli dus) ingenomen. Die van 26 juli heb ik dus niet meer ingenomen.

    De ochtend nadat ik sex had gehad (28 juli), had ik een heel klein beetje bloedverlies (alleen heel weinig bij het afvegen na het plassen).
    Hierna heb ik mij 3 dagen misselijk gevoeld (de hele dag). Vervolgens heb ik mij 5 dagen helemaal goed gevoeld (nergens last van). Nu heb ik weer ongeveer anderhalve week last van mijn buik. Ik had eerst last van een 'borrelbuik' en daarbij ook een beetje diarree. Dit is nu over, maar nu ben ik de gehele dag een beetje zeurderig misselijk. Verder ben ik wat duizelig (vooral bij opstaan vanuit zit of lig) en heb ik af en toe trillerige benen.
    Voor de rest heb ik geen sypmtomen (zoals iets met mijn borsten/steken/enz.)

    Dinsdag 17 augustus ben ik in de middag 'ongesteld' geworden. Dit was de dag dat ik mijn menstruatie verwachtte. Dit heeft tot zaterdagochtend geduurt (iets korter dan dat ik ben gewent). Mijn menstruatie was ook minder hevig dan dat ik ben gewenst, maar er was wel écht bloed (niet alleen bruin oud bloed).
    Op woensdag (18 augustus) heb ik voor de zekerheid een zwangerschapstest gedaan. Deze was negatief.

    Toch voel ik mij nog steeds niet lekker en ben ik bang dat ik toch zwanger ben oid..
    Aankomende donderdag (9 dagen na het begin van mijn menstruatie) ga ik weer een test doen.

    Ik maak mij er erg druk om. Wie kan mij vertellen of de kans groot is dat ik zwanger ben, of herkent iemand deze klachten?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    je wordt niet meteen misselijk een paar dagen na de sex als je zwanger bent. zwangerschapsverschijnselen krijg je niet meteen.
    en een borrelende buik en diaree hoort er ook niet bij.
    voortaan de pil op tijd innemen dan hoef je je ook niet steeds druk te maken.
    als je bloed na sex vaker hebt, ga dan even na de huisarts, maar 1 keertje kan onschuldig zijn , kan b.v. een beschadiging zijn. heeft in ieder geval niets met zwanger zijn te maken.
    kijk eens op een aantal sites op internet over zwangerschap zpdat je daar wat meer van komt te weten hoe dat precies werkt.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je antwoord!

    Ik weet dat je niet meteen misselijk hoort te worden als je zwanger bent (niet meteen de volgende dag), maar ik vond het zo raar dat ik na dit incident opeens ruim 2 weken zo misselijk ben.. vandaar!

    Ik heb nog nooit eerder bloedverlies gehad na de sex, dus dat zal dan wel een kleine beschadiging zijn geweest.

    Ik dacht zelf ergens gelezen te hebben dat een borrelende buik en diaree ook zwangerschapsverschijnselen konden zijn, vandaar dat ik me druk maakte, omdat ik dan dus meerdere symptomen zou hebben.

    Ik ga voor de zekerheid donderdag nog een test doen. Als deze weer negatief is, kan ik er dan vanuit gaan dat er niets is?

    En inderdaad voortaan gewoon beter opletten dat ik de pil optijd inneem! Ik vergeet het eigenlijk nooit, maar nu was ik op zomervakantie, dus dan staat hij niet op zijn vaste plek naast mijn tandenborstel..

    Nogmaals bedankt!

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief