Ook zwanger….?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds begin November een koper spiraaltje. Nog niet zo lang dus.
    Normaal had ik een goed regelmatige cyclus, alleen nu ben ik al zo'n 2 weken overtijd..
    We willen graag kinderen, maar dan pas over een paar jaar. Ik ben 19 en mijn vriend is 22.
    Ik heb sinds gisteravond wel last van me rug en buik, maar kan het gevoel niet echt linken aan menstruatiepijn.
    Ook krijg ik sinds deze ochtend geen hap door me keel, maar misschien komt dat ook wel omdat ik gewoon zenuwachtig ben. Maandag heb ik een afspraak bij de huisarts, daar is ie ook geplaatst, en dan maar kijken wat ik te horen krijg. Maar gezien deze berichten allemaal hier, ben ik niet meer zo te spreken over de inhoud van de voorlichting die ze je geven.. Zeker niet als ik ook zwanger blijk te zijn.
    Ik zal het maar moeten afwachten tot maandag, net nu ik écht nieuwsgieriger wordt en erover in zit zijn de winkels 3 dagen dicht ivm kerst, dus een test kopen zit er ook niet in..

    Reageer
    #2

    Hoi Floor,

    Vervelend die onzekerheid; het kan inderdaad dat je zwanger bent, maar het kan natuurlijk ook gewenning zijn aan de spiraal. Ik heb na de geboorte van mijn dochtertje een poosje de Mirena-spiraal gehad en had ook een paar weken lang buikpijn.

    Op dit forum vind je een aantal berichten over zwanger worden met spiraal. De voorlichting is inderdaad niet altijd even goed, maar het wil niet zeggen dat het bij jou mis is.

    Op 2e kerstdag zijn veel winkels in de stad gewoon open, dus als je niet tot maandag kunt/wilt wachten, kun je dat misschien doen.

    Sterkte!!!
    Groeten.

    Reageer
Reageer op: Ook zwanger….?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief