medische echo…

  • #1

    Hallo,
    gister heb ik in het ziekenhuis een medische echo gehad van ons 2de kindje..ben nu 20 weken zwanger.
    alles was wel goed in orde en kregen ook te horen dat het weer een prinsesje word!
    toen ze eenmal het uikje gingen controleren,gingen ze erg twijfelen over de galblaas?of er wel bloed naar toe stroomde of dat het de galblaas wel was?
    in ieder geval het kwam heel raar over...2 verpleegkundige bleven maar discusièrren en overleggen in dokters taal erover...het maakte me erg benauwd,ze hebben toen nog een hoofd erbij geroepen die zag het schijnbaar ook niet,en daarna kwam nog een hogere dokter die zei oh is wel goed hoor!...
    maar het meisje wat de echo deed bleef maar arzelend overkomen erover...van ik dacht...ETc.
    we mochten toen toch gaan..maar eenmaal thuis zat het me niet lekker,ze kwamen in mijn ogen erg twijfelachtig erover over..
    heb er slecht van geslapen..
    wat moet ik nu doen?toch maar eens weer zo'n medische echo laten doen,en dan echt met zekerheid dat er niets aan de hand is?of het zo maar laten?

    groetjes,sje

    Reageer
    #2

    heel vervelend wat er gebeurd is, daarom wil niet iedereen zo'n echo, soms zien ze dingen die niet goed zijn, en bij de geboorte is er niets aan de hand of kunnen ze iets nog niet helemaal juist beoordelen.
    de "hoge dokter" zei dat het goed was, ga daar nu maar vanuit en probeer weer te genieten van je zwangerschap.
    als je echt ongerust blijft bel dan de gynac. en vraag wat er aan de hand was of vraag het de verloskundige(als je die hebt) die krijgt ook de uitslag.
    fijne zwangerschap verder.

    Reageer
    #3

    de dag erna heeft het ziekenhuis me toch weer opgebeld en moet ik over 7weken weer terug komen,want ze willen het toch nog eens goed gaan bekijken allemaal!

    Reageer
Reageer op: medische echo…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief