Kan ik zwanger zijn

  • #1

    Ik zou 26 augustus ongesteld moeten worden, alleen op 21 september was ik nog niet ongesteld, ik heb een test gekocht van de action en daar stond negatief, niet zwanger dus. Afgelopen donderdag 22 dec werd ik "ongesteld", dacht ik. Snachts werd ik ongesteld maar smorgens was het weer weg en geen druppel bloed meer gezien... Is het mogelijk om alsnog zwanger te zijn? Ik las wel dingen met inestelingsbloed etc... Of is het iets anders?

    Reageer
    #2

    Heeft je vriend zijn piemel in je gestoken?
    Zo niet, dan kun je niet zwanger zijn.

    Reageer
    #3

    Ja dat heeft hij gedaan. Alleen gebruiken we geen condooms of de pil ofzo, meestal gewoon "voor het zingen de kerk uit".

    Reageer
    #4

    Ja ik heb seks gehad met mn vriend, zonder condoom of anti conceptie pil. Dat was ongeveer rond 15/18 augustus, ongeveer 10 dagen voor ik ongesteld moest worden.

    Reageer
    #5

    Nou, dan kun je wel zwanger geraken.
    Simpel of niet, die natuur?
    Je kunt nog een MAP halen, maar dan moet je wel snel zijn, morgen, zaterdag, direct first class, meteen doen of besluiten dat je toch samen een kind wilt hebben, dat kan ook natuurlijk. Je bent wel laat, dus snel beslissen.

    Reageer
    #6

    Een MAP werkt toch niet meer een maand later? En weetje dan toevallig ook wat die bloeding kan zijn?

    Reageer
    #7

    De Map heeft idd geen zin een maand later. Als je zo seks hebt, kun je natuurlijk wachten totdat het een keer misgaat. Een innestelingsbloeding kan het in ieder geval ook niet zijn. Die treedt in de regel a 9 dagen na de bevruchting van de eicel op.
    Ik kan zo helaas ook niet zeggen wat de bloeding was .
    Ga naar de huisarts en vraag de huisarts om een bloedtest i.v.m. een mogelijke zwangerschap

    Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief