de Map, ongesteld en zwanger?

  • #1

    Hallo,

    Vorige week heb ik op maandag en woensdag de map geslikt na onbeschermde seks. Een week later dus afgelopen maandagavond ben ik ongesteld geworden.. dat is 2 weken te vroeg! Normaliter ben ik 4 a 5 dagen ongesteld, maar dit keer maar 2 dagen want woensdagavond alweer gestopt. Op aanraden van mijn huisarts ben ik maandag voor het eerst begonnen met de pil. Is deze ongesteldheid normaal? En bestaat er een kans dat ik zwanger ben? Wanneer kan ik het beste een zwangerschapstest halen?

    ik hoor het graag! Mijn huisarts kan mij nu en afgelopen dagen niet te woord staan.

    Reageer
    #2

    Het is een doorbraakbloeding die door de MAP wordt veroorzaakt. Dat had je dus ook in de bijsluiter kunnen vinden. Omdat je 2 x de MAP achter elkaar hebt geslikt is je menstruatie cyclus in de war geschopt. Een zwangerschap is niet echt voor de hand liggend als je de MAP op tijd hebt geslikt. Als je perse een test wilt doen kan dat ongeveer 3 weken na de laatste onbeschermde seks.
    Houd er rekening mee dat de pil de eerste 14 dagen niet betrouwbaar is.

    Reageer
Reageer op: de Map, ongesteld en zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief