Ovulatie bloeding helderood

  • #1

    Hallo, mijn man en ik zijn 7 maanden bezig om zwanger te raken. Toen ik gestopt was met de pil, ben ik erg onregelmatig ongesteld geworden. Dus deze maand hebben we afgesproken om om de dag te klussen omdat ik niet weet wanneer ik mijn eisprong heb. Nu op dag cyclus 10 veel witte afscheiding, bodylotion achtig...ik dacht misschien een voorteken van een eisprong? We hebben geklust voor de zekerheid. Vandaag cyclus dag 13...veeg ik helderood bloed...ik ben hier erg geschrokken van. Ik heb rugpijn en krampen, zou mijn eisprong al geweest zijn? Wij klussen ook niet met een bloeding.. Iedere reactie is welkom!

    Reageer
    #2

    Ik heb geen idee of je eisprong al geweest kan zijn, maar is het niet handig om vanaf het begin van je volgende cyclus te gaan temperaturen? Dan kun je aan de temperatuurstijging zien wanneer je eisprong geweest is en wanneer je ongeveer je volgende menstruatie kunt verwachten.

    Reageer
Reageer op: Ovulatie bloeding helderood


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief