wat is de kans dat ik zwanger ben?

  • #1

    Vorige maand ben ik op een generiek van Yasminelle overgeschakeld, maar in het begin van de tweede week had ik m'n pil vergeten mee te nemen op kot. Holderdebolder naar de apotheek van wacht gerend om daar een pakje Yasminelle te kopen (maar dus niet de generische, want die was er niet). De dosissen van de aanwezige bestanddelen waren net hetzelfde en de apotheek zei dat er dan geen verschil was. Ik heb dus geen één keer m'n pil vergeten, enkel een weekje de niet-generische variant genomen en evenveel pillen genomen als een normale strip.

    In het begin mijn derde week heb ik seks gehad en was er nadien een bloedinkje die dan eigenlijk nog vier dagen geduurd heeft en het leek op m'n regels. In m'n pilvrije week heb ik dan m'n regels niet meer gehad en heb ik vier dagen na m'n pilvrije week een zwangerschapstest gedaan die negatief was.

    Ik heb, behalve één keer (in week 1), altijd seks gehad met condoom en die ene keer zonder was dan nog eens 'voor het zingen de kerk uit'.

    Moet ik mij nog zorgen maken dat ik zwanger zou zijn? Voel mij trouwens ook niet anders dan gewoonlijk.

    Reageer
Reageer op: wat is de kans dat ik zwanger ben?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief