Zwanger door achtergebleven zaad

  • #1

    Hallo kan mijn vriendin zwanger worden al zij mij gemasturbeerd en ik klaar kom en daarna me niet grondig was en een uur later geslacht gemeenschap heb waar ik niet in haar klaar kom. Dus het opgedroogde zaad aan de buitenkant van mijn penis en het voor vocht kan dat nog een zwangerschap veroorzaken. Ik weet ik moet altijd goed wassen maar het was er bij ons niet van gekomen. Ze slikt nu 2 maanden de pil en is voor de 2 keer nu in haar stopweek en nu naar 3 dagen is ze nog niet ongesteld geworden. De pil werkt begrijp ik pas na 3 maanden en las net dat in de stopweek je wel zwanger kan worden wat ik ook niet van op de hoogte was. Sterft het achtergebleven zaad in de plasbuis snel of blijft er daar kans op dat overleeft?

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Hoi,
    Als je vriendin begonnen is met de pil slikken vanaf de eerste dag van haar menstruatie dan is ze direct beschermd. Als ze op een andere dag is begonnen, moet ze een week ook condoom gebruiken. Je vriendin slikt al 2 maanden de pil en als ze er niet een is vergeten, is ze gewoon beschermd.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Zwanger door achtergebleven zaad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief