Moe, druk in hoofd (duizelig) infectie evenwichtsorgaa

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben een vrouw van 22 jaar en ik loop al een jaar met een aantal klachten en ik ben benieuwd of iemand het herkent.

    Een jaar geleden heb ik gereisd in Sri Lanka. Ik ben daar twee keer toe heel erg duizelig geworden, zo erg dat ik niet kon staan. De duizeligheid bleef aan, maar niet zo erg als die aanvallen. Tevens was ik erg moe en had ik een raar en druk gevoel in mijn hoofd. Ik ben daar naar het ziekenhuis geweest en ze zeiden dat ik een infectie had op mijn evenwichtsorgaan. Ik kon het bijna niet geloven aangezien ik geen oorpijn of iets dergelijks had. In Nederland ben ik weer naar de dokter geweest en die bevestigde het en ze konden mij verder niet helpen. De duizeligheid bleef een half jaar aan. Ik werd hierdoor erg onzeker met sporten etc. Ik ben nog een paar keer teruggegaan naar de dokter, maar ze konden er echt niets mee. Ook bij de KNO arts geweest, maar allebei zeiden ze... je oren zien er goed uit. Rust nemen.

    Na een half jaar was het over. Ik helemaal blij. Nu precies een jaar later heb ik weer rare klachten. Ik ben super moe, zo moe dat ik de hele dag door slaap. Ik heb weer een gek gevoel in mijn hoofd en oren. Alsof alles naar boven wordt gezogen en heb een erge druk in mijn hoofd. Ik ben wel een beetje licht in mijn hoofd, maar dit keer niet duizelig. Ik ben weer maar de dokter geweest, maar die zegt dat mijn oren er goed uit zien en er verder niets aan kan doen. Ik heb voor de zekerheid bloed laten prikken, maar dat zag er goed uit.

    Herkent iemand deze klachten? Verdrietig en moedeloos word ik ervan. Ik ben al een paar dagen thuis omdat werken echt niet gaat.

    Reageer
    #2

    Dat zijn vervelende klachten....
    Heb je veel stress of spanningen?

    Doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie. Ik heb de test gemaakt. Ik score er net iets boven wellicht moet ik er iets mee doen. Ik denk toch stiekem dat het er niets mee te maken heeft. In ieder geval bedankt voor je reactie.

    Reageer
    #4

    Als de score boven 42 was, is dat wel een duidelijk indicatie voor hyperventilatie.
    Kijk hier eens voor de klachten en symptomen bij hyperventilatie:
    http://hyperventilatiesymptomen.nl/klachten-symptomen.html

    Reageer
Reageer op: Moe, druk in hoofd (duizelig) infectie evenwichtsorgaa


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief