Vermoeid / Duizelig

  • #1

    Hallo Allemaal,

    Ik loop al een hele tijd, ongeveer een jaar, rond met extreme vermoeidheidsklachten. Ik slaap voldoende ruim 8 uur op een dag en ook mijn voeding is gevarieerd. 's-morgens ontbijt (yoghurt), smiddags; 1 x roggebrood met kaas en een cracker met zoet beleg en 's avonds een gewone warme maaltijd veelal aardappels groente vlees of iets van pasta.

    Ook heb ik veel zin in zoetigheid. Ik beweeg voldoende ga vaak op de fiets en wandel sowieso twee keer per week 6 km. ook doe ik nog veel huishoudelijk werk dus lijkt mij het hier niet aan te liggen.

    Heeft iemand een suggestie wat ik hier aan kan doen. Als toevoeging op de maaltijden gebruik ik trouwens nog wel een multivitamine.

    Reageer
    #2

    Is er ook al een keer bloedonderzoek gedaan?

    Reageer
    #3

    Nee waar zit u aan te denken?

    Reageer
    #4

    De ziekte van Pfeiffer bijvoorbeeld of Cytomegalie. Misschien een probleem met de schildklier... Maar dat zijn dan dingen die onderzocht zouden moeten worden. Ga dus eens met de klachten naar je huisarts en laat bloedonderzoek doen.

    Reageer
Reageer op: Vermoeid / Duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief