Dokter.nl

Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)
 Klik hier voor info en beschikbaarheid
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Vermoeidheid, duizelig en misselijk

  Vermoeidheid, duizelig en misselijk

J. #1 24 nov 2012 09:10

Hallo,
Ik ben in de herfstvakantie flink ziek geweest. Sindsdien ben ik erg vermoeid. Ook wordt ik steeds na het eten misselijk en wordt ik opeens duizelig op sommige momenten. Ook krijg ik vaak steken in mijn benen, handen, voeten en armen. Heel soms ook in mijn hoofd.

Ik heb bloed laten prikken voor pfeiffer en daar kwam uit dat mijn bloed gewoon gezond was. Ik kreeg van de dokter te horen dat het door stress komt maar er is op dit moment niet echt stress in mijn leven.

Heeft iemand enig idee wat het kan zijn? Alvast bedankt
J.

Triumph #2 10 jan 2013 21:36

Heb jij soms de hpv vaccinatie gehad en zijn de klachten daarna begonnen.

Inge #3 22 jan 2013 20:41

Graag info betreft klachten duizeligheid na hpv. Mijn dochter had hevige last gedurende iets meer dan 1 week. Nadien kwamen klachten van duizeligheid af en toe terug, dit terwijl ze er voorheen nooit last van had

dokterK #4 29 jan 2013 16:27

Meeste bijwerkingen na vaccinatie treden op na enkele uren en verdwijnen weer na twee dagen. Als het langer duurt is het vaak niet het vaccin.

Anoniem #5 07 feb 2014 14:46

Dat klopt niet dokterk, mijn dochter heeft een jaar lang last gehad van duizeligheid en evenwichtsstoornissen na haar vaccinatie

Anoniem #6 10 apr 2014 09:50

Klopt ZEKER niet dokter!
Minn dichter herft vorig jaar enting gehad van de Hov!
Binnen 2 uur na prik werd ze raar in hoifd en onnoemlijke hoofdpijn,duizelig en extreem moe. Deze extreme klachten hebben mjnstens 5 weken geduurd! Daarna zwakte ze af! Heb kinderarts,huisarts,RIVM én LAREB op hoogte gebracht,gelijk ná deze klachten! Er waren meer van deze klachten!maar mijn dochter was de extreemste! We hebben haar laten ontstoren bij de homepaath,die had veel van deze meiden met deze klachten na de Hpv enting! Nog steeds heeft ze last van migraine en duizeligheid! Ook is ze nog steeds af en toe moe! Prik 2 en 3 heeft ze van mij niet migen halen! Mijn andere dochter die volgend jaar opgeroepen wordt,gaat deze enting NIET halen!!!

Anoniem #7 10 apr 2014 09:51

Sorry,typefoutjes......

Vermoeidheid, duizelig en misselijk

Moderators: Tandor
Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m) Klik hier voor informatie en beschikbaarheid

Vind Dokter op

Dokter.nl is lid van: Dokter.nl is lid van DDMA