Pijn aan bovenkant knie/knieschijf

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb sinds twee weken weer pijn aan mijn linkerknie. Als je voor mij zou staan dan is het het bovenste deel(bijna bovenkant) van mijn knieschijf. Ik voel de pijn alleen als ik zit en dan op sta. Als ik zit en ga staan dan voel ik bij de houding van mijn been op 90 graden nog niet veel maar ongeveer 120 graden is de pijn het hevigst (pijn, maar niet dat ik ver ga van de pijn). Als ik op sta voel ik alleen op dat punt pijn en daarna is het weg. dit heb ik ook als ik bijvoorbeeld uit de auto stap en mijn been neer zet.

    Verdere informatie: Ik zit op kantoor, sport wel (afgelopen periode iets minder gedaan).

    Graag hoor ik van julli

    Reageer
    #2

    Het zou een irritatie kunnen zijn van de pees waar de knieschijn in zit.
    Ga met de klachten naar de fysiotherapeut.

    Reageer
    #3

    Het klinkt inderdaad als een pees of band. veel voorkomende klacht die ik in de praktijk regelmatig tegen kom. Ik hoop dat je inmiddels bij de fysiotherapeut bent geweest. Anders toch even gaan en niet te lang mee doorlopen. Het kan onschuldig zijn maar je wilt voorkomen dat je door overbelasting een terugkerende of bijna chronische klacht gaat ontwikkelen.

    Reageer
Reageer op: Pijn aan bovenkant knie/knieschijf


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief