Pijn in been na missen traptrede

  • #1

    Na het missen van de laatste traptrede doet mijn linkerbeen ontzettend zeer. Het is niet blauw of dik geworden maar mijn enkel en knie doen erg pijn. Het is een zenuwpijn die door mijn been trekt. De linkerkant van de knie is ook erg pijnlijk als ik deze probeer te masseren. Het is nu al 5 dagen geleden en de pijn wordt niet echt minder. Wat kan ik nu het beste doen?

    Reageer
    #2

    Als het maandag niet verbeterd is kun je het beste even naar de huisarts gaan.

    Het is niet blauw geworden, dus er is geen interne bloeding.
    Het is niet dik geworden, dus het is niet van binnen ontstoken.
    Als je niet echt gevallen bent kan er ook niets gebroken zijn.

    Het kan zijn dat een zenuw wat bekneld zit of een spier (in)gescheurd is, bij zo'n misstap verdraai je vaak je been.

    Over het algemeen is het goed om het een weekje af te wachten, want vele kwalen gaan vanzelf over. Is er na een week geen verbetering, dan moet je het echt even laten onderzoeken.

    Reageer
    #3

    Omdat de pijn al 5 dagen aanhoudt, denk ik toch dat goed is om naar de dokter te gaan. Het zou kunnen dat je kuitbeen ontwricht is door de misstap, en een breuk is helaas ook niet onmogelijk met een misstap.

    Reageer
    #4

    ik was de 2e dag al naar de huisarts gegaan maar deze zei mij rust te houden enz. Nu ben ik gisteren maar naar de fysiotherapeut geweest en alles was idd ontwricht en zenuw bekneld.. verklaart de pijn!! Flink gemanipuleerd en aangepakt, veel napijn. Vandaag gaat iets beter maar vrijdag weer terug voor volgende behandeling fysio.. nog steeds aan de pijnstillers helaas maar zal wel weer goedkomen.Bedankt voor jullie reactie.

    Reageer
    #5

    Beterschap !

    Reageer
Reageer op: Pijn in been na missen traptrede


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief