Constante spierpijn, misselijkheid, hoesten

  • #1

    Ik ben nu ruim anderhalf jaar behept met een constante droge hoest. Af en toe zo erg dat ik naar lucht snak. Volgens de huisarts een allergietje.

    Op een gegeven moment kreeg ik steken in de linker liesstreek. Soms zak ik door de pijn door mijn linkerbeen. De huisarts denkt aan een overbelasting van die spier. Heb aangegeven dat ik niets vreemds gedaan heb.

    In november 2012 kreeg ik een acute aanval van misselijkheid. Ik zag de hele ruimte om me heen golven. Was hondsberoerd. Naar het ziekenhuis gebracht en daar vermoedde men een crash. Na paar uurtjes mocht ik weer gaan. Ermee naar huisarts omdat het symptomen Meniere waren. Hij weet het aan een virusje. Daarna heb ik nog enkele malen een lichtere aanval gehad.

    Vervolgens help ik begin februari iemand verhuizen. Vanaf dat moment werken de spieren in rechterarm niet goed meer. Ik mis kracht, arm doet constant pijn. De linkerarm begint nu ook al. Huisarts zegt dat ik moet gaan sporten.

    Daarnaast merk ik dat mijn geheugen wat na begint te laten. Moet soms erg diep nadenken om op een naam te komen.

    Ook mijn stoelgang is niet om over naar huis te schrijven. Soms met bloed erbij.

    Ook heb ik slaapapneu waarvoor ik een apparaat heb om de luchtweg open te houden tijdens het slapen.

    Ik begin me inmiddels redelijk zorgen te maken maar heb niet echt meer vertrouwen in een de huisarts. Voel me niet serieus genomen en dat is meteen de reden dat ik geen afspraak meer maak. Ik ben erg moe, voel me zeker niet goed en maak me zorgen. Je gaat de meest gekke dingen denken.

    Ben benieuwd of iemand dit verhaal herkent.

    Reageer
    #2

    Niet blijven tobben.....ga terug naar je huisarts en sta er op dat je verder onderzocht wordt....bloed bij de ontlasting hoeft niets ernstigs te zijn(aambeien)...maar moet je zeker even laten controleren.
    Laat je niet met een kluitje in het riet sturen en laat een cheque up doen.Zo ben je er steeds mee bezig.
    Doen!!!
    gr. Leidy

    Reageer
Reageer op: Constante spierpijn, misselijkheid, hoesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief