Enorme pijn in bovenbeenspieren

  • #1

    Maandag heb ik best wel een intensieve les gevolgd in de sportschool, een uur lang allerlei spieroefeningen zoals squats. Die waren het pijnlijkste, ik heb nog nooit ven mn leven squats gedaan en nu in een uur denk ik wel 150.
    Enmaal thuis voelde ik dat ik net goed op mn benen kon staan, zitten opstaan traplopen deed pijn. Ik dacht dat dit spierpijn was.
    De volgende dag had ik dezelfde pijn, ik kon niet goed lopen, het voelde niet stabiel mijn knie knakte steeds om. Als ik op mijn hurken ging zitten kon ik wel schreeuwen van de pijn. Inmiddels is het al zaterdag, al mn andere spierpijn was over behalve mijn bovenbenen.Ik ben wel gewoon naar school gaan ( dus veel trapgelopen en gefietst) Ik heb een pijnstiller geslikt, en het helpt niks. Lopen gaat wel maar als ik een verkeerde beweging maak of te snel doe ( vooral bij traplopen) en mijn been aanspan voel ik een heftige pijnscheut.

    Weet iemand wat dit is? Hoelang het gaat duren en of ik rust moet houden of juist moet bewegen?

    Reageer
    #2

    Ik zou je spieren in ieder geval warm houden en blijven bewegen. Smeer Voltaren Emulgel.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Bedankt, heb je advies opgevolgd en het gaat wat beter. Hurken doet al een stuk minder pijn. Is het verstandig om morgen weer te gaan sporten en dezelfde les te volgen?

    Reageer
    #4

    Ik denk dat je dat zelf het beste aanvoelt. Je kunt ook wat minder intensief meedoen.

    Succes

    Reageer
    #5

    ik heb precies die pijn bedankt voor de tips!

    Reageer
Reageer op: Enorme pijn in bovenbeenspieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief