pijn lies heup bovenbeen knie

  • #1

    een tijd terug heb ik een blessure opgelopen. ze dachten eerst dat het een slijmbeursontsteking was. ik heb een MRI gehad en een skinti grafie met contrastvloeistof en daarvoor röntgenfoto's en echo. Ze dachten eerst dat het een slijmbeursontsteking was en hadden een injectie gegeven, maar het werkte niet het is voor mij gevoel alleen maar erger geworden. ik loop al 10 maanden ziekenhuis in en uit en bij de fysio. ik heb erg pijn in mijn lies al mijn spieren zijn constant aangespannen het voelt net als kabels mijn onderrug doet pijn en mijn knie eigenlijk van knie tot onderrug doet alles pijn ook de bewegingen in mijn heup zijn beperkt en lang zitten doet pijn maar ook lopen of op de pijnlijke kant liggen. En het begint nu ook langzaam aan de andere kant pijn te doen. niks lukt het op mijn spieren te ontspannen. rust, sport, dry needling, massage, medicijnen ik heb alle varianten geprobeerd en kraken lukt niet eens zit zo vast en het doet pijn.

    Reageer
    #2

    ik heb al 17 jaar van mijn linker knie(sportblessure met als gevolg binnenband en kruisbanden zeer slecht en instabiele knie) val geregeld op de grond en schiet dan door mijn kniegewricht. volgens orthopeed niets aan te doen, instabiele knie, die niet te genezen is. ik maakte mij steeds meer zorgen en heb hem ook nog eens flink horizontaal verdraaid en een maand later een verstapping met als gevolg een afgescheurde achillespees. 6 weken gips met als gevolg veel pijn aan knie, gevolgd door pijn in heup, lies en bovenbeen. Ik vraag mij af of dit alles niet voorkomen had kunnen worden door een goede behandeling van de knie (operatie) i.p.v. gipsen, 17 jaar geleden, terwijl ik nu na 8 weken nog geen pas zonder krukken kan verzetten en veel pijn heb daarbij. wat nu te doen? Ik heb fysio en was altijd een enthousiast sportster, wat steeds meer belemmerd werd door de knieblessure maar nu zie ik de toekomst als simpele golfster ook zwart in.

    Reageer
    #3

    Heb al anderhalf jaar last van rechter lies en heup en deed het af wegens de overgang. Beetje lopen helpt (5000 stappen per dag), te veel of te weinig zorgt voor meer pijn. Ben sinds 4 dagen begonnen aan een zelfgemaakte wietoliekuur (rso). 1/2 gram thc full spectrum pasta en 1/4 gram cbdpasta, gekocht van stichting mediwiet. Ik neem het 's avonds want de eerste keer overdag gaf een en stoned effect. Ik heb geen pijn meer!!! Slaap perfect, zonder wakker te worden omdat ik op de pijnlijke heup slaap. Kan het iedereen aanbevelen.

    Reageer
Reageer op: pijn lies heup bovenbeen knie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief