Veelvuldig kramp in nek, armen en bovenbenen

  • #1

    Ik heb de laatste tijd veel last van spontane kramp. Niet de kramp die s'nachts spontaan in je kuit schiet maar op vreemde plekken.
    Al een paar keer in de spieren van mijn hals, niet nek. Triceps en biceps. Achter op mijn rug, in mijn bovenbenen. Dit zonder inspanning, of hele lichte inspanning.

    Dit is heel irritant want strekken gaat niet altijd makkelijk. Vervolgens loop ik een week met pijn voordat dat de harde schijven met rotzooi weer uit mijn spieren zijn gewerkt.

    Ik hoor wel eens dat dat een onbalans in je bloed kan zijn van calcium en magnesium. Heeft iemand hier ervaring mee.

    gr. Anomiepje

    Reageer
    #2

    Heb het ook zo ongeveer overal in mijn lichaam, (ben wel kankerpatiente) ik heb het zo ongeveer onder controle gekregen door dagelijks magnesium, calcium en co-enzym q10 (op aanraden van de dokter) te nemen,

    Reageer
    #3

    Hoi Hilde,

    Komt dit dan uit het bloedbeeld dat je een tekort hieraan hebt? Misschien is het dus wel verstandig om bij de huisarts langs te gaan hiervoor. Ik zou alleen niet weten waar dit tekort dan vandaan komt. Ik slik geen medicijnen en eet veel groente.

    gr. Anomiepje

    Reageer
    #4

    Ik ben een jaar aan de pil microchinon 20 geweest en stond elke nacht op de kop in bed van de kramp, overal. Ik ben ermee gestopt en de kramp is helemaal over...misschien een tip?

    Reageer
    #5

    Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

    Reageer
Reageer op: Veelvuldig kramp in nek, armen en bovenbenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief