Last van mijn knie na glijpartij met scooter

  • #1

    Ik ben Daniël, 16 jaar. 3 dagen geleden ben ik achterop de scooter bij een vriend onderuitgegaan(door glad wegdek). In eerste instantie nergens last van, behalve een schaafwond op mijn linkerknie(ongeveer 3cmx3cm en rond) ongeveer links van het midden van de knieschijf als je van voren kijkt. Na een nacht slapen wakker geworden met een licht gezwollen knie(niet verkleurd o.i.d.) en moeite met strekken en buigen. Nu heb ik nog steeds moeite daarmee, bij zowel buigen en strekken doet het pijn aan de binnenkant van mijn knie(ongeveer tussen mijn knieschijf en mijn bot), maar zodra ik eenmaal sta of zit trekt de pijn weg. Lopen doet ook pijn en na beweging is mijn knie warm. Het vocht in mijn knie is afgelopen nacht wel afgenomen. Mijn knie is ook erg drukgevoelig aan de binnenkant, een lichte druk uitoefenen doet al pijn! Ik hoop zo snel mogelijk terecht te kunnen bij de huisarts, maar misschien heeft iemand enig idee wat er aan de hand zou kunnen zijn?
    B.v.d.

    Reageer
    #2

    waarschijnlijk weet je het al maar ik zou eigenlijk is willen weten wat je nu had want ik had hetzelfde voor met mijn fiets. daarbij had ik mijn kniebanden verrekt. ik had ook moeite met mijn knie plooien en strekken. ik had geen vocht in mijn knie maar ik kon hem na 2 dagen nog amper plooien. had jij hetzelfde als ik? of was het erger?

    Reageer
Reageer op: Last van mijn knie na glijpartij met scooter


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief