Kneuzing rib, extreme vermoeidheid, bloed in urine na val

  • #1

    Goeiendag.

    Ik loop nu al een tijdje met heftige klachten en probeer wat extra informatie te krijgen over mijn situatie.

    Oorzaak:
    Zwakke knieen, al mijn hele leven. Onderbeen bleef staan bij een kwart slag draaien en knie verdraaide. Daardoor viel ik achterover op de rand van de koffietafel.

    Klachten:
    Hierna was ik bont en blauw. Rug en beide armen. Ik voelde een tintelend gevoel uit de regio van mijn nieren.
    Volgende dag naar de huisarts geweest, eigenlijk alleen voor mijn knieen omdat ik het zat was omdat dit de 100e keer was dat ze verdraaide. Maar hij wilde dat ik toch even urine afgaf. Pijn in mijn rug was toen nog niets zo erg. Bleek uiteindelijk bloed in urine te zitten. Dus echo laten maken van mijn onderbuik. Was niets op de zien, maar nu had ik toch serieuze pijn. Dus weer terug geweest en hij kwam tot de conslusie dat mijn rib gekneusd is.

    Nu is het inmiddels 3weken later en heb morgen een afspraak met de uroloog ivm het bloed in mijn urine dat er een week later er nog in zat.

    Ik maak mij er een beetje zorgen over. De pijn lijkt in de 3weken te zijn toegenomen en kan de pijn niet precies aanwijzen. Lijkt tussen mijn onderste rib en bekken in te zitten. Pijn straalt erg uit dat ik de bron niet kan aanwijzen.

    Omdat ik zo'n erge pijn heb, heb ik Tramadol voorgeschreven gekregen maar dat doet eigenlijk weinig tegen de pijn.
    Weekends slaap ik elke nacht minimaal 12uur ondanks de pijn(er is een houding waar ik in slaap waarop het amper pijn doet) en ben daarna nog steeds kapot. Vandaag stond ik zelfs te duizelen op mijn benen. En ik heb al een paar dagen de tramadol niet geslikt.

    Ik wordt gek van de pijn en werk veel minder omdat ik het niet aankan. Ik werk nu 3 dagen in de week, maar mijn lichaam zegt dat dat zelfs teveel is.

    Is dit bekend met gekneusde rib, of zijn dit klachten die met het bloed in de urine te maken hebben. Of misschien zelfs iets anders.

    Reageer
    #2

    hier is niet goed op gereageerd, bij bloed in de urine na val hoort direct een verwijzing voor het ziekenhuis te volgen en de nieren worden gecontroleerd!
    het is goed dat je morgen naar de uroloog gaat.
    Sterkte, groetjes, Brenda

    Reageer
Reageer op: Kneuzing rib, extreme vermoeidheid, bloed in urine na val


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief