SOA test

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik heb 2 jaar geleden een vriendin gehad voor een half jaar en met haar heb ik veel seksueel contact gehad. Dit was altijd zonder condoom. 2 maanden na de relatie heeft zij een soa test afenomen. De uitslag was negatief. Dit heeft ze aan mij laten weten en ze zei daarbij dat ik dus ook geen soa's kon hebben. Heeft ze hier gelijk in?

    Nu 2 jaar later, zonder enige andere seksuele contacten en zonder klachten, heb ik een nieuwe relatie, en zij is bang dat ik toch wat zou kunnen hebben.

    Kan het zo zijn dat ik na 2 jaar zonder klachten, plus het feit dat mijn vorige vriendin negatief getest is, toch rondloop met een SOA?

    Groetjes,

    Frank

    Reageer
    #2

    Ja dat zou kunnen, ook al heb je er geen last van.. Ook al hebben jongens volgens mij sneller last dan meiden.. De kans is wel klein eigenlijk..

    Maar waarom laat je je niet gewoon voor de zekerheid testen, waarom trouwens niet allebei?
    Dan weet je 100% dat het goed is, en kan je als je wil zonder condoom vrijen ;).

    Succes

    Reageer
    #3

    Ja, dat kan, je kunt bijvoorbeeld besmet zijn met Chlamydia. Chlamydia kan geheel symptoomloos verlopen maar wel besmettelijk zijn voor je vriendin, zij kan er zelfs onvruchtbaar van worden. Waarom neem je niet het zekere voor het onzekere voor je nieuwe vriendin door gewoon te testen. Dan ben je 100% zeker en hoef je niet meer bang of ongerust te zijn.

    Reageer
    #4

    Welkom op soatest.nl. Op deze site ontvang je advies over soa onderzoek en of een hiv-test gebaseerd op jouw persoonlijke situatie. Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke testadvies? Klik dan op start en beantwoord de vragenlijst. Er zullen zeer persoonlijke/intieme vragen worden gesteld.

    Bedenk hierbij: je blijft anoniem, 'foute' antwoorden bestaan niet, het gaat om jouw persoonlijke situatie. Wees bij het beantwoorden van de vragen zo volledig mogelijk en beantwoord de vragen naar waarheid. Alleen dan krijg je een goed advies.

    http://www.soatest.nl/

    Reageer
Reageer op: SOA test


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief