dikke handen

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik heb de laatste tijd last van dikke handen als ik wakker wordt en daarbij een vreemd gevoel in de gewrichten van mijn hand. Mijn enkels zijn ook dikker dan normaal en als ik meer gelopen heb dan normaal (bijvoorbeeld de kraampjes van de vrijmarkt aflopen) heb ik als ik daarna een tijdje gezeten heb het gevoel alsof ik op kussentjes loop. Dit doet wel pijn. Daarnaast heb ik pijn in mijn knieën als ik opsta na een tijdje op mijn knieën gezeten te hebben.

    overige info: Ik ben 17 jaar en mijn moeder heeft reuma.

    Kan ik dit ook hebben?

    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Je zou naar de huisarts kunnen gaan om dat verder te laten onderzoeken.

    [quote]als ik meer gelopen heb dan normaal (bijvoorbeeld de kraampjes van de vrijmarkt aflopen) heb ik als ik daarna een tijdje gezeten heb het gevoel alsof ik op kussentjes loop.[/quote] Dit is natuurlijk een ander probleem. Je bent niet de enige die dat dan heeft. Dat heeft vooral te maken met de schoenen die je draagt.

    Reageer
Reageer op: dikke handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief