bang

  • #1

    Ik had een paar nachten geleden een zelfmoorpoging gedaan. Toen in het ziekenhuis zei de crisisdienst of je gaat vrijwillig naar gesloten of gedwongen dus je mag kiezen. Dus ik koos voor vrijwillig (had geen andere keus) daar ben ik over het (metershoge) hek geklommen wat ook naar bovenop naar binnen toe wijst en uitsteeksels in zitten, dus broek helemaal opengescheurd. Toen was ik op het station en kreeg een epileptische aanval, gevolg: Ik werd weer teruggebracht naar de gesloten afdeling met een ibs zeiden ze. Toen zei de man van de crisisdienst dat er ook iemand bij me mocht logeren die nacht en of ik er dan vrijwillig heen zou willen, ik wilde wel vrijwillig (had alsnog geen keuze) De volgende dag (gister) mocht ik in eerste instantie nog niet weg, maar later toen zei (en ik ook) m`n vaste behandelaar aan de telefoon kreeg mocht ik of naar een open groep of m`n behandelaar zou me extra in de gaten houden en de volgende dag (vandaag dus) naar haar toe zou moeten en dat zij me dan zou beoordelen, dat was nadrukkelijk erbij gezegd door de psych van waar ik toen verbleef ik mocht ook absoluut niet zelf weg ik moest worden opgehaald en de dag erna dus gebracht naar m`n psych. Ik durf niet meer, ik durf er niet meer heen en ik weet niet meer wat ik moet doen. Ben zooo bang dat ze me weer op gaan sluiten. Ik had m`n simkaart al uit m`n mobiel gedaan maar die ben ik nu kwijt (waarschijnlijk ergens buiten) dus laten blokkeren. Ik wil eigenlijk zo snel mogelijk kappen met die hulpverlening want ben heel erg bang maar dat durf k niet omdat k bang ben dat als ik contact met ze ga zoeken dat ze me dan weer op gaan nemen of heel erg boos op me gaan worden.

    Reageer
    #2

    Je had natuurlijk beter wel kunnen gaan. Het gaat psychisch niet goed met je. Dus je hebt wel hulp nodig. Je kunt beter uit jezelf er naar toe gaan dan wachten totdat er weer wat gebeurt en de crisisdienst moet worden ingeschakeld. Dan krijg je namelijk wel een IBS. Je zou er verstandig aan doen dat in ieder geval te voorkomen en naar je behandelaar te gaan. Ze zullen je dan niet meteen gaan opnemen en ook niet boos worden.

    Reageer
    #3

    Maar ze hadden heel nadrukkelijk gezegd dat ik alleen opgehaald mocht worden door iemand als ik vandaag naar m`n psych zou gaan die me dan zou gaan beoordelen. Ik durf het echt niet, straks bel ik ze of ga naar ze toe en sluiten ze me weer op. Ik heb niet zoveel controle meer over m`n gedachtes omdat die alle kanten opgaan in allerlei verschillenden angsten.

    Reageer
    #4

    [quote] Ik heb niet zoveel controle meer over m`n gedachtes omdat die alle kanten opgaan in allerlei verschillenden angsten.[/quote] Maar dat is wat je nu dus juist parten speelt....
    opsluiten tegen je wil in kan niemand tenzij er natuurlijk een IBS is. En die IBS moet je juist proberen te voorkomen. Daarom is het verstandiger om jezelf uit eigen beweging te melden.

    Reageer
Reageer op: bang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief