Ernstige seksuele stoornis?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een hoop ellende in mijn leven meegemaakt.. ben laatst verkracht en had in eerste instantie niet eens door dat hij mij schuld aanpraatte en wat er precies was gebeurd.. erna heb k hem weer mijn huis ingelaten.. nu heb ik t contact verbroken maar mis ik iets in hem, alsof de pijn liefde was en het zo hoort ook al weet ik dat dit niet klopt. Ik kom continu in contact met mannen waarvan k zelfs denk dat sommige een psychopaat zijn.. en ik overweeg serieus ermee af te spreken omdat ik gevoel krijg dat t bij me hoort.. en als iemand me zo pijn wil doen dat dit zelfs een soort van eer is. ik voorzie ze ook nog van de meeste persoonlijke info waarmee k mezelf heel kwetsbaar maak. ik kan dit niet doorbreken.m is hier een naam voor? heb wel borderline en ptss.. maar als kind liep ik ook al rond met de gedachten als iemand mijn kleren wilden stelen ofzo ik dat kon voorkomen door iets seksueel te doen..
    een goeie man trap ik keihard van me af.. ik krijg therapie maar momenteel val ik even overal tussen... Soms denk k zelfs nog dat ik t verdien ofzo.

    Reageer
    #2

    Verdienen doe je dat zeker niet !!
    Het is wel een vaker voorkomend verschijnsel bij mensen met borderline en PTSS. Een emotie regulatie stoornis.

    Heel vervelend voor je dat je dit moet doormaken. Maar therapie kan daar heel goed bij helpen. Maar het heeft even nodig.

    Reageer
Reageer op: Ernstige seksuele stoornis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief