PDS of iets anders

  • #1

    Ik heb een paar maanden geleden de diagnose Prikkelbare darm syndroom gekregen. Er is toen echter alleen maar gekeken of ik geen ontstekingen heb, maar andere dingen zijn niet uitgesloten. Nou heb ik ook al een paar keer donker, tussentijds bloedverlies gehad. Ik heb dat hiervoor nooit gehad. Ik heb dan ook buikpijn alsof ik moet gaan menstrueren, terwijl dit niet het geval is. Ik maak al jaren gebruik van de EVRA pleister als anticonceptie middel, dus daar is ook niks in veranderd.
    Kan dit bloedverlies toch ook bij PDS horen, of is het toch verstandig om aan te dringen op een echo ofzoiets? Ik heb namelijk op internet informatie gevonden over endometriose en enorm veel klachten die ik al jaren heb, en waar nooit een verklaring voor gevonden is, komen hiermee overeen. Ik ben alleen bang dat alles toch weer afgeschoven wordt op pds en dat de huisarts me niet meer serieus neemt, en als er uit een echo ook niks komt dat ze me helemaal niet meer serieus neemt.

    Reageer
    #2

    Ga in ieder geval naar de huisarts en vraag dan een verwijzing naar de gynaecoloog.
    De bloedingen passen niet bij PDS in ieder geval.

    Reageer
Reageer op: PDS of iets anders


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief