Spinnebeet

  • #1

    Goedendag,

    Ik heb een vraag over een spinnebeet die een kennis zou hebben gehad. Gevolg was een gevoel van verkoudheid, daarna hoofdpijn.Na enige weken is mijn kennis naar de dokter gegaan en kwam met het verhaal dat ze een long beschadiging had. Daarna een paar keer ziekenhuis in en antibiotica kuren en zware medicamenten. Nu ineens was ze verdwenen en na lang zoeken kreeg ik via haar broer te horen dat ze op the intensive care ligt aan de beademing en dat ze haar in een kunstmatige coma houden.Dit is nu inmiddels 7 maanden na de beet.
    Ze heeft de spin zelf nooit gevangen maar volgens haar zouden de artsen hebben gezegd dat het om een zwarte weduwe ging.

    Mijn vraag is nu of dit allemaal op waarheid kan berusten.Ik heb mijn twijfels hierover omdat een arts volgens mij in een geval als dit niet gaat wachten tot een patient op de IC komt.Zeker omdat volgens haar zeggen, ze al een paar keer op de noodhulp is geweest voor dit probleem.Ook is de informatie via haar broer erg sumier.Heel oppervlakkig en kort.
    Misschien dat iemand mij hier iets over kan zeggen?

    Reageer
    #2

    Laat ik het er maar op houden, dat ik het een vreemd verhaal vind.
    De klachten passen niet bij een beet van een zwarte weduwe in ieder geval

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Afgelopen maand ben ik gebeten door een spin een roodachtige beetje doorzichtig, via een Franse man die 112 belde werd ik doorverwezen naar een ziekenhuis huis daar hebben ze vanalles toegepast en ik heb veel pijnstillers en hystamine meegekregen. Ik ben nu thuis en die vinger is nog steeds stijf en er zit een harde plek op die een beetje rood ziet, mijn vraag wat moet ik hier mee doen 1 naar huisarts 2 naar huidarts 3 gewoon hopen dat het weg gaat, ik heb gelezen dat er soms bij een giftige spin een latere reactie kan optreden, is dat zo of wat adviseert u. Groetjes Lizzy

    Reageer
    #4

    Ik zou er toch maar mee naar de huisarts gaan

    Reageer
    #5

    Bedankt ik zal u de uitslag laten horen .

     

    Reageer
Reageer op: Spinnebeet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief