buik en endeldarm

  • #1

    Hoi
    Ik stel me eerst voor. Ik ben een meisje van 15 en ik ben typisch iemand die zich snel zorgen maakt. Meestal onterecht, dan laat ik me zorgen gaan maar nu lijkt er echt iets aan de hand te zijn. Namelijk met me buik.
    Sinds een jaar ongeveer heb ik last van erge verstoppingen in me buik. Ik voel telkens steek in me buik en heb andere klachten die bij verstopping horen. In mijn familie zit het prikkelbare darmsyndroom en ik denken, aangezien ik ook deze klachten heb, hier ook last van te hebben. Maar nu mijn punt: ik heb, telkens als ik probeer te poepen, last van een soort slijmvlies dat naar buiten komt als ik hard pers. Ik hand iets gelezen over endeldarm verzakking en anusprolaps en nu denken ik zeker te weten dat ik hier ook last van heb. Mijn poep zelf is ook slijmerig.
    Moet ik met mijn verhaal naar de dokter ? Ben ik in direct gevaar ? Ik merk dit verschijnsel nu al een paar weken maar ik houd me er pas nu mee bezig. Ik hoop antwoorden te kunnen krijgen..
    Gr en alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Als je regelmatig verstoppingen hebt is het niet zo vreemd dat er zo nu dan ook wat slijm uit je darmen meekomt.

    Voor de verstoppingen zou ik wel even naar de huisarts gaan.

    Reageer
Reageer op: buik en endeldarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief