Hart zien kloppen in buik.

  • #1

    Een tijdje geleden viel mij op dat mijn hartslag duidelijk zichtbaar is. Mijn buik gaat op en neer op het ritme van mijn hartslag. Het is zelfs duidelijk te zien als ik een trui aan heb.
    Nou lees ik dat het bij hele dunne mensen normaal is om je hartslag te kunnen zien, maar ik heb toch wel een klein buikje.
    Ik ben 29 jaar, ik rook en drink met mate. Ik heb verder geen pijn of andere klachten, maar die kloppende buik baart mij toch wel een beetje zorgen.
    Is dit normaal?

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Volgens mij is dit heel normaal. Heb zelf ook een klein beetje een buikje. Ben ook best wel groot en breed van mezelf. Ik zie mijn buik eigenlijk altijd op en neer gaan, ongeveer 3mm tot 5mm op en neer kloppen. Heb meestal in rust een hartslag van tussen de 50 en 70.

    Ik voel mijn hart ook vaak kloppen in rust. Als ik druk aan het werk ben merk ik er niks van. Echt alleen als ik niks doe.

     

    Groetjess

    Reageer
Reageer op: Hart zien kloppen in buik.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief