al meer dan één maand verkouden (wordt erger)

  • #1

    Hoi

    Ben beetje hopeloos aan het worden. Een dikke maand geleden begon ik te heosten, zo'n slijmerige hoest, géén kriebelhoest. M'n neus raakte dicht. Maar snot had ik niet echt (nog steeds niet).
    Toen na twee weken die hoest er nog was ben ik naar m'n huisarts gestapt. Die gaf me naar zijn mening een paardenmiddel. Die pillen hebben de hoest erg verminderd. Maar m'n neus zit nog steeds dicht. M'n stem is er nog erg nasaal van. Men hoofd doet 'raar', het bonst bij het bukken, enz. En het doet gwn in het algemeen wat pijn. Voel me nog steeds grieperig. Zweet ook sneller overdag... Bloed is getrokken (niet nuchter) om te testen of ik allergisch ben, maar die uitslag was negatief.

    Is het normaal dat ik zolang ziek ben?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Weet je misschien nog hoe dat paardenmiddel heette?

    De klachten die je beschrijft passen bij een voorhoofdsholte ontsteking. Ga terug naar de huisarts en vraag om een speciale neusspray of een antibiotica kuur.

    Reageer
Reageer op: al meer dan één maand verkouden (wordt erger)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief