twijfels over mijn testeron

  • #1

    Goededag iedereen.

    Ik heb een vraag over mijn testeron gehalte.
    Maar eerst zal ik mijn situatie uitleggen.
    Ik ben 22 jaar jong, en heb al een te traag werkende schildklier ( slik nu Duotab 0,1 1x in de ochtend).
    En als dat nog niet genoeg is slik ik nu ook sinds +/- een half jaar Citalopram Sandoz 30 mg ook 1x per dag in de ochtend.

    Dit zijn waarschijnlijk mogelijke effecten van een kuur toen ik klein was van een half jaar antibiotica slikken vanwege oorontstekingen en buisjes.

    Maar wat mij opvalt, ondanks de Duotab, wat al zal moeten werken tegen het extra vet om mijn lijf, dat ondanks deze medicatie dat ik vet blijf hebben op mijn buik en de welbekende "manboobs" ondanks dat ik 4x in de week sport en keurig eet.

    Ook merk ik dat ik moeilijk een stijve kan houden en agressie of wat dan ook is mij ook onbekend. Wat ik dan toch veel in de buurt vind komen van de symptonen van een te laag testeron gehalte. Hopelijk zijn er mensen die me willen helpen met deze vraag.

    mvg Tim

    Reageer
    #2

    Bijwerkingen Citalopram:
    Tijdelijke seksuele stoornissen, zoals minder zin in vrijen, moeilijke erectie en vertraagde zaadlozing. Deze bijwerkingen gaan over als u met het medicijn stopt. Neem contact op met uw arts als u hier last van heeft.

    Bron: http://www.apotheek.nl/medische_informatie/Medicijnen/Medicijnen/citalopram.aspx?mId=10698&rId=445

    Reageer
    #3

    Beste Tim,
    Wat is je gewicht en je lengte?
    Waarom en van wie heb je de citalopram gekregen?

    Reageer
Reageer op: twijfels over mijn testeron


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief