Sinus pilonidalis (haarnestcyste), lotgenoten (?)

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben Lauren en ik ben 19 jaar. Een aantal weken geleden kreeg ik last van mijn stuitje en ik ben hiervoor naar de dokter geweest. Helaas kon zij niks vinden en moest ik het maar afwachten. De pijn werd minder, het bleef een gevoelige plek maar ik kon weer gewoon zitten en mijn dingen doen.

    Tot afgelopen dinsdag, de pijn kwam terug en hoe! Ik kan moeilijk zitten, liggen doet pijn maar ook lopen en vooral tillen. Alles eigenlijk. Toen ik mij gisteren insmeerde met bodylotion voelde ik aan de bovenkant van mijn billen een klein bultje die erg veel pijn deed. Vandaag ben ik meteen naar de dokter gegaan en zij vertelde me dat het een gezwel was wat voort komt uit ingegroeide haren, slechte hyghiene en verzorging en vooral bij mensen die zittend werk doen. Nu ben ik een jonge meid die met gehandicapte kindertjes in de weer is de hele dag, elke dag doucht en totaal geen haar op der kont heeft! Waar het vandaan komt... Geen idee.

    In ieder geval; ik moet het nu een weekje afwachten. Als het erger word, en die kans is erg groot, moet ik het operatief laten verwijderen. Want nu is er weinig aan te doen behalve het heel goed schoonhouden, dus doe ik om de zoveel uur een beetje alcohol op een watje en haal ik dat er langs.

    Nu ben ik op internet gaan zoeken en echt, ik heb met tranen in mijn ogen zitten lezen. Ik lees alleen maar horror en gruwel. Is er iemand met een succes verhaal of überhaupt iemand die dit heeft gehad en dit met mij wil delen?

    Groetjes, Lauren

    Reageer
    #2

    Ook 2e keer geopereerd aan Sinus. Helaas. Gat van 10 cm lang bij 4 diep. Nu weinig pijn. Weken lang niets doen. Begon 2,5 jaar geleden met abses. Daarna sinus verwijderd. Tussen die tijd en nu altijd nog last van gehad.dus... weeer operatie 🙁 we zijn weer trug bij af. Hoe is het met jou?

    Reageer
Reageer op: Sinus pilonidalis (haarnestcyste), lotgenoten (?)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief