Bloed bij ontlasting

  • #1

    Hallo allemaal,

    Sinds een paar dagen heb ik al 2 keer best veel bloed bij mijn ontlasting gehad. Ik heb al wel eerder na het afvegen van mijn anus wat kleine bloed vlekjes op het wc papier gezien maar dat was een klein wondje, en daar heb ik verder nooit pijn of last van gehad.

    Maar nu heb ik dus als twee keer als ik mijn anus afveegde best wat bloed vlekken erbij zitten. Nu dacht ik eerst van dat zal het wondje wel weer zijn maar dan heel hevig, nu is het vandaag net weer gebeurd. Ik veegde mijn kont af en aan de zijkanten van het wc papier zat bloed. Na het afvegen was het uiteindelijk wel gestopt, maar toen ik een beetje er overheen zat te vrijgen en te deppen om te kijken of het nou een wondje was of niet, kwam er weer wat meer bloed vrij dan ik dat ooit eerst heb gehad.

    Ik heb na dat dit gebeurd is meteen alles opgezocht, en kan ik mij nog steeds het beste erin vinden dat het een wondje is. Wand het bloed zit niet tussen de ontlasting, en ook nadat de ontlasting dus al voorbij was kwam er nog bloed.

    Wat zal ik doen, toch naar huisarts gaan of even afwachten en kijken of dit nou nog vaker gaat voorkomen.

    Reageer
    #2

    NOG EVEN EEN AANVULLING:

    Het bloed is overigens is helder rood, zeg maar een goede 'mooie' kleur rood.

    Reageer
Reageer op: Bloed bij ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief