bobbel onder huid

  • #1

    hallo,

    ik heb een bultje onder mijn huid tussen mijn billen. (niet bij de anus) ik heb dit bultje al eerder gehad op dezelfde plek maar die is na een tijd weer weggegaan, zonder dat ik er iets aan gedaan had.
    nu is het weer terug en heb ik er meer last van dan de vorige keer. vooral als ik zit en fiets.
    het bobbeltje zie je niet, het heeft geen afwijkende kleur en steekt ook niet (ver) uit. wel is het heel gevoelig. ik kan een hard propje voelen onder mijn huid. ook als ik er mijn vinger heel zachtjes overheen ga kreeg ik enorme steken die ver doorstralen. toch is er echt op de huid zelf niks te zien.
    wie heeft er een idee wat dit zou kunnen zijn?

    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Het zou een cyste kunnen zijn of een steenpuist die niet doorkomt.
    Het beste is om even naar je huisarts te gaan. Die kan er dan even naar kijken/onderzoeken en je zeggen wat het dan is en wat er eventueel aan gedaan kan worden.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie! Vervelend dat het op zo'n ongemakkelijke plek zit om het door een dokter te laten bekijken. Maar mocht het over een tijdje niet weg zijn zal ik het inderdaad doen.

    Reageer
    #4

    Zo ongemakkelijk is dat toch niet. Er zijn volgens mij ongemakkelijkere plekken

    Reageer
Reageer op: bobbel onder huid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief