Branderig koud/branderig +plus druk

  • #1

    Gegroet,

    Ik heb al een jaar een branderig/koud gevoel in mijn rechteroog.Ook voelt de druk in mijn rechteroog anders aan maar wanneer ik mijn linkeroog dicht doe gaat het gevoel naar mijn linker oog.Zouden het droge ogen kunnen zijn want ik zit veel achter de computer voor mijn werk.

    Heb ook een bril als ik die op zet verergert het gevoel in mijn rechter oog.

    Wat zou het kunnen zijn?

    Met vriendelijke groet,

    Jack

    Reageer
    #2

    Beste Jack,

    Ik heb precies hetzelfde bij m'n rechteroog. Contactlens doet erg pijn erop en als ik m'n bril op zet krijg na een tijdje ook zo'n rare druk op m'n rechteroog. En ook op de rechterkant van mijn hoofd.

    Weet jij al wat het is?

    Reageer
    #3

    vervelend ..
    Weten jullie al wat het is?
    Ik zit met zo ongeveer hetzelfde probleem, maar draag geen lenzen . (wel een bril)
    Ontzettend droge ogen, waarbij verschillende zalfjes, druppen niet helpen. Ik zit nog op school, en elke dag als ik naar school fiets heb in onwijs veel last van mijn ogen, die wind en helemaal nu die kou doen pijn aan de ogen, waardoor ik met spleetogen fiets:P
    Erg lastig .. maar dokter denkt dat het niks is, alleen iets onschuldigs. Ik weet het niet, maar blijf er wel mee rondlopen.
    S'avonds lig ik dan ook al om 8/9 uur gestrekt omdat mijn ogen dan op zijn.
    Grr..

    Reageer
    #4

    ik heb hetzelfde probleem met mn linkeroog.. gewoon zoon pijn, ik ga gewoo steeds weer terug naar het ziekenhuis, er moet wat uitkomen!

    alles al gehad, rontgenfoto's, een scan van mn hoofd, oogdruppels, spuit in mn hoofd om de oogzenuw te verlichten. van alles maar nog pijn

    Reageer
    #5

    Ik herken het probleem, ikzelf heb vooral last van mijn rechter oog. Het stomme is dat het met bril en met lenzen voorkomt. Links, geen centje pijn maar rechts is de doffe pijn vaak dragelijk en soms hevig!

    Wat mij net opviel is dat de eerste reactie's zijn geplaatst in het najaar. Het kan zijn dat de kachel of cv het huis zo droog maakt dat dit te voelen is aan jou ogen, wat dan helpt zijn bakjes water aan de radiator hangen en een pan water op de kachel zetten.

    Maar wat ik dan weer apart vindt is dat het probleem zich dan maar aan één oog bevind. Toevallig ook allemaal een cilinder in het oog waar je last van hebt en de ander niet? Jaren terug heb ik ongeveer hetzelfde probleem gehad, ook rechts, en toen werd het duidelijk dat ik rechts dus een cilinder nodig had. Morgen naar de oogarts, ze hadden gelukkig snel plaats!

    Reageer
Reageer op: Branderig koud/branderig +plus druk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief