Oorzaak urineverlies zelf vinden

  • #1

    Ik heb al veel gegoogled over soorten incontinentie, of toch misschien blaasontsteking hoewel daar verder niets op wijst maar kom er niet uit. Dus ik zoek eenvoudig lijstje waardoor ik er zelf uit kan komen. He leek eerst op zogenaamd "ongelukje" omdat ik lang met ontzettend hoge nood had gezeten maar dag later weer dus ben bang dat het ernst is.

    Reageer
    #2

    Als er overal handige en eenvoudige lijstjes voor zouden zijn waarmee we alles zelf zouden kunnen uitzoeken, hadden we geen artsen meer nodig.
    Helaas is dat niet zo.
    Er kunnen verschillende redenen zijn voor ongewenst urineverlies. Als je er vaker last van hebt, ga dan naar de huisarts en blijf er niet mee rond lopen. Zo kom je namelijk niet vanaf

    Reageer
    #3

    Ik zou je ook aanraden om naar de huisarts te gaan. Als je weet waar het vandaan komt ben je er nog niet vanaf. En het soort incontinentie zegt ook niet altijd precies waar het vandaan komt. Soms is de oplossing simpeler dan je denkt, maar dat kan je huisarts je vertellen.

    Ik had het zelf door een overactieve blaas, en een paar weken een pilletje slikken en daarna blaas trainen heeft geholpen.

    Reageer
Reageer op: Oorzaak urineverlies zelf vinden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief