Onderbuikpijn zwaar gevoel

  • #1

    Goededag, ik ben een vrouw van 30 jaar oud en kamp al een aantal weken met verschillende klachten wat volgens mij opinie nier of blaas gerelateerd is.
    Het begon allemaal met erge pijn in mijn flanken ben toen naar de dokter geweest en er was urine gecontroleerd en huisarts zei een onsteking aan de hogere urinewegen. Ik heb antibiotica gekregen tot 2 maal toe.
    De klachten werden niet echt minder maar het zakte wel naar mijn ondeerbuik en er zaten nog wat rode en witte bloedcellen in mijn urine,
    Heb een echo gehad maar daar was niets op te zien geen nierstenen of iets dergelijks.
    Nu heb ik al een paar dagen eigenlijk al een dikke week last van mijn onderbuik.
    Ik zal het proberen zo goed mogelijk te omschrijven:

    Het moment dat mijn blaas bijna vol zit en ik moet plassen heb ik vreselijke zware buikpijn het moment dat ik plas heb ik geen pijn maar nadat ik geplast heb een tien minuten begint de pijn dus weer.
    een zwaar pijnlijk gevoel, soms denk ik ook wel eens dat het darm gerelateerd is omdat ik met die buipijn ook vaak winden moet laten enzo (heb wel spastische darm maar dat voelt toch heel anders)
    Daarbij kijk ik elke keer als ik heb geplast naar mijn urine heel soms zie ik er niets aan maar veel vaker zie ik of witte vlokjes of een soort van luchtbelletjes (maar dan plas ik echt niet heel hard ofzo hoor dat daarom die belletjes komen) en heel soms zwarte dingetjes miniscuul klein heb er wel eens gepakt met een toiletpapier maar kon er niets aan zien ja dat het een super klein zwart dingetje was. en dan zou je denken misschine een beetje gruis ofzo maar echo's waren goed.
    En mijn huiarts zei ook tgen mij ja nou weet ik het ook niet meer dus dat is knap vervelend.
    Mijn bloedwaarde geven trouwens een verhoogde bezinking (45) aan en verhoogde leukocyten

    Reageer
    #2

    Dus de huisarts heeft geconstateerd dat je ziek bent, maar weet niet wat er aan de hand is. Waarom verwijst de huisarts je dan niet door naar een medisch specialist?

    Reageer
    #3

    Ja dat hij het nog even wilt aankijken en omdat de echo niets uitwees. en anders wilt hij me doorsturen naar een internist

    Reageer
    #4

    Wat wil de huisarts dan afwachten? Het gaat toch niet over, ook niet met antibiotica!

    Reageer
Reageer op: Onderbuikpijn zwaar gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief