hele erge pijn

  • #1

    Ik heb sinds gisteren hele erge pijn aan mijn rechter zeikant en op mijn rechter rug waar mijn niet zit mijn moeder zegt het ligt aan mijn nier , ik kan niet goed lopen en zitten en liggen en staan dat doet allemaal pijn , maandag ga ik na de dokter zou wel wille weten wat ik heb .. wat denken jullie dat het is ik heb geen last van koorts of griep of misselijkheid..

    Reageer
    #2

    Met acute medische klachten ga je naar de huisarts. Wat was de uitslag van het onderzoek door de huisarts? Een opgestegen urineweginfectie, koliekpijnen, blinde darm ontsteking, panceatitis?

    Reageer
    #3

    Ik ben 55 en ik heb deze pijn sinds de laatste weken of langer. Het komt en gaat. Maar de laatste paar dagen is het verergerd. Ben naar de dokter geweest. Vandaag zal ik testen doen, nier, lever en gal. Ik ben ook verwezen naar de internist. Ik ben heel erg benieuwd wat ik heb.

    Reageer
Reageer op: hele erge pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief