vaak (vooral ’s nachts) last van zwakke straal

  • #1

    Hallo. Ik ben een man van 36.
    Zo rond mijn 30e had ik ooit een aantal weken last van een nogal zwakke straal, wat resulteerde in een meestal minutenlang wc bezoek voor een kleine boodschap. Dokter heeft me toen onderzocht en zei dat ik een behoorlijk stevige blaas had en zei dat het wel op te lossen viel met spierverslappers of iets dergelijks. Maar goed, pillen slikken op mijn 30e was aan mij niet besteed. Het probleem trok eigenlijk vanzelf weg, maar nu heb ik zeer regelmatig last van het zelfde euvel. Eigenlijk is het voornamelijk 's nachts. Een zwak straaltje waarbij ik soms niet voel dat ik aan het plassen ben. Probeer altijd niet te al te hard te persen want dat lijkt me niet gezond. En dan duurt het zo maar een aantal minuten voordat ik het idee heb dat mijn blaas leeg heb. Ik denk dat je het kunt vergelijken met 's nachts wakker worden met een erectie en heel nodig moeten plassen. Dat is vaak ook niet de meest prettige combi.

    Ook heb ik geen last van nadruppelen. Ook niet 's nachts. Komt dit herkenbaar voor? Moet ik me zorgen maken voor latere leeftijd (als het nu al wat minder gaat)?

    Reageer
    #2

    Wat was destijds het probleem. Welke diagnose heeft de dokter destijds gesteld voor dezelfde symptomen van een zwakke straal bij het plassen? Het is toch belangrijk dat je zelf tenminste weet wat er aan de hand is geweest, en het zou goed in relatie kunnen staan tot de huidige klachten.

    Reageer
Reageer op: vaak (vooral ’s nachts) last van zwakke straal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief