Nauwe voorhuid

  • #1

    Volgens mij heb ik een nauwe voorhuid. Ik krijg mijn voorhuid helemaal niet over mijn eikel, verre van zelfs. Ik heb ooit al eens pijn gehad bij het plassen, maar dat gebeurt echt niet veel. Is dat erg? Besnijdenis schrikt mij namelijk heel erg af.
    En hoe zit het dan met het gebruik van een condoom, als je je voorhuid niet naar achter krijgt?

    Reageer
    #2

    Voor die condoom maakt het niet veel uit. Maar voor je penis zelf wel. Als je de voorhuid niet helemaal naar achteren kunt schuiven zodat je eikel helemaal vrij komt, kun je ook niet goed schoonmaken. Onder de eikelrand en de binnenkant van de voorhuid. Hierdoor loop je risico's op infectie's en je penis gaat stinken.
    Daarnaast is er het risico dat je voorhuid tijdens seks of masturberen toch een keer naar achteren gaat en niet meer terug. Dan kan er een Spaanse kraag ontstaan.
    Ga in ieder geval nar de huisarts. Die kan dan kijken of het inderdaad een vernauwing of een verkleving van de voorhuid is.

    Reageer
    #3

    de huisarts kan het toompje lossnijden dan kan je vel helemaal naar achteren afrollen, je eerder je dit doet hoe beter, vanuit ervaring kan ik zeggen dat het toompje anders toch wel losraakt tijdens sex en dan zit je met je vriendin met een bloedende penis opgescheept. het toompje lossnijden is lang niet zo ingrijpend als besnijden, het moet binnen de basisverzekering vallen

    Reageer
Reageer op: Nauwe voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief