Stoppen met pil

  • #1

    Hallo,
    wanneer je net gestopt bent met de pil, wanneer of hoe merk je dan dat je zwanger bent ? Is dit dan ook wachten op symptomen enz die je krijgt?

    Reageer
    #2

    Als je pas met de pil bent gestopt, is dat altijd wat moeilijk. Zeker wanneer je menstruatie nog niet op gang is gekomen. Als je 6 weken na het stoppen nog geen menstruatie hebt, doe dan een zwangerschapstest als je denkt zwanger te kunnen zijn.

    Reageer
    #3

    Oke bedankt! Ben ong een 2 weken gestopt dus heb nog wat tijd. Ik had onlangs al getest omdat mijn regels niet kwamen maar heb soms schrik dat ik het verkeerd doe, het te lang onder m'n urine hou ofs op de bijsluiter staat dat net te veel of te weinig een fout resultaat kan geven ?

    Reageer
    #4

    In de bijsluiter staat precies hoe de test gebruikt moet worden...

    Reageer
    #5

    Ja weet ik, las ik ook elke keer maar ik had gwn wat da gevoel, ik kreeg mn maandstonden niet, en nadien ook niet zoals bij vorige keer maar toch befankt voor de vorige info!

    Reageer
Reageer op: Stoppen met pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief