Eerste menstruatie?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 15 jaar en zag mijn menstruatie al een tijdje aankomen. Gister ochtend bij het 'afvegen' zag ik echt een miniscuul beetje bloed, echt heel weinig. Ik dacht dat ik het me verbeelde. Daarna werd ik onder de douche echt niet lekker en viel ik bijna flauw. Ik ben uiteindelijk wel naar school gegaan, maar heb af en toe echt last van duizelingen en pijn in mijn onderrug of buik gehad. Ik vroeg me af of dit 'het' zou kunnen zijn. 's Middags was ik met een vriendin en toen vond ik één druppeltje bloed in mijn onderbroek, heel klein. Sindsdien is er niks meer gekomen, ben ik nu ongesteld of niet? En zo ja, wanneer wordt het meer?

    Groetjes.

    Reageer
    #2

    Dat is dus wel het begin van je menstruatie. Ook de klachten die je hebt passen daar wel bij. Of en wanneer het meer gaat worden kan ik niet zeggen, dat zul je even af moeten wachten. Praat er met je moeder over en gebruik voor de zekerheid een maandverbandje.

    Reageer
    #3

    Bedankt!

    Reageer
Reageer op: Eerste menstruatie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief