menstruatie langer dan normaal

  • #1

    ik neem de pil en ben vorige week zaterdag ongesteld geworden normaal ben ik er vanaf op woensdag soms donderdag nu heeft dit tot zaterdag erna geduurd.
    de dag erna heb ik een halve dag een bloeding gehad, en nu vandaag terug. ik ben ook misselijk een heb veel pijn in onderbuik

    Reageer
    #2

    Hi Sanne,
    Dit komt wel vaker voor, de ene keer bloed je langer dan de andere keer.
    Maak je maar geen zorgen 😉

    Reageer
    #3

    ok bedankt het was maar omdat ik dit nog nooit meegemaakt had

    Reageer
    #4

    In principe ben je, als je geen pillen vergeet, beschermd. Maar ook de pil is niet 100% betrouwbaar. Als je onveilige seks hebt gehad, kun je een MAP slikken, of een test doen. Testen kun je vanaf het moment dat je weer ongesteld zou moeten zijn, maar het niet bent geworden.

    Groetjes

    Reageer
    #5

    bedankt het zal afwacht worden als ik mijn pil blijven nemen zou dat, als ik zwanger zou zij, kwaad kunnen

    Reageer
    #6

    Nee, het kan geen kwaad als je de pil nog een tijdje doorslikt terwijl je zwanger bent. De anticonceptiepil bevat geen schadelijke stoffen voor de bevruchte eicel, en de bevruchte eicel krijgt de eerste dagen nog geen bloed van de moeder waar de hormonen van de pil in zouden zitten.

    Nee, de uitslag van een zwangerschapstest wordt niet beïnvloed door de anticonceptiepil. Wel kun je een fout negatieve uitslag krijgen als de de test te vroeg doet of niet volgens de gebruiksaanwijzing uitvoert.

    Reageer
Reageer op: menstruatie langer dan normaal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief