Overdosis

  • #1

    Hallo, mijn vraag is, bij welke hoeveelheid en soort pillen heb je eeb grote kans om te overlijden??? Vraag me niet waarom want heb geen zin in gezeik en om mijn verhaal te vertellen!!!!!
    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Probeer eens te bellen met 0900 - 0113 of zoek andere hulp. Ik ken je situatie niet en dat hoeft ook helemaal niet, maar dit is duidelijk een (wellicht onbewuste) kreet om hulp en niemand gaat jou vertellen welke medicatie je moet overdoseren om te overlijden.

    Het is mij (godzijdank) niet gelukt, het heeft uren gevoeld alsof ik op een zeer pijnlijke manier dood aan het gaan was terwijl mensen vochten om mij in leven te houden. Er zijn makkelijke manieren om je hulpvraag aan anderen bekend te maken. Ook al voelt het niet zo.

    Reageer
    #3

    Ook ik weet niet waarom je dit wilt en ook ik heb drie keer een overdosis verschillende medicijnen genomen en hebben ze voor mijn leven gevochten,maar wat ben ik achteraf blij,dat ik nog leef.Ik vind het trouwens niet leuk,dat je zegt,dat je geen gezeik aan je hoofd wil , want wij zeiken hier toch echt niet.Daarvoor moet je op een andere pagina zijn.We proberen hier om elkaar advies te geven,elkaar te helpen en/of te steunen.Op jouw vraag krijg je natuurlijk geen antwoord hier en ik ben het met Emily eens, dat je beter hulp kunt gaan zoeken voor je problemen.Dat heb ik ook gedaan al wilde ik dit eerst niet.Ik wilde gewoon voorgoed verdwijnen zonder gezeur aan m,n hoofd,maar na alle ellende heb ik toch hulp gezocht,gevonden en er mee aan de slag gegaan.Als je hier hulp zoekt,zijn we er voor jou,kom op!

    Reageer
Reageer op: Overdosis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief