Thyrax en paracetamol dodelijk?

  • #1

    Is een overdosis van thyrax ( als je die niet gebruikt normaal) in combinatie met paracetamol en alcohol dodelijk? Hoeveel g moet je er van innemen?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    De bijwerkingen van thyrax kunnen, mits in zeer hoge dosering zeker schadelijk zijn. Vergis je echter niet, suïcide met tabletten en met name paracetamol is alles behalve snel en pijnloos. De kans dat je gaat braken in combinatie met alcohol acht ik groter. Ik raad je eerder contact op te nemen met je huisarts. Die kan je zeker verder helpen.

    Reageer
    #3

    Een overdosis aan medicijnen is zelden een oplossing. De problemen zullen er alleen maar groter van worden. De combinatie die je noemt zal alleen maar leiden tot lichamelijke problemen.
    Het zou zoals de vorige schrijver al aangeeft beter zijn om hulp te zoeken. Dat kan via de huisarts of bijvoorbeeld via 0900 0113

    Reageer
    #4

    De vorige keer is het bijna gelukt met heel veel paracetamol. Als ik nu dan andere medicijnen erbij slik met alcohol lukt het toch juist?

    Reageer
    #5

    Dat zijn vragen die hier niet beantwoord gaan worden.

    het zal er echt niet beter van gaan worden. Je krijgt alleen maar meer problemen. Zoek hulp....dat zou veel verstandiger zijn.

    Reageer
Reageer op: Thyrax en paracetamol dodelijk?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief