Pijnlijke klieren

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ben nieuw hier, want ik zit met een probleem en door drukte, verhuizing moet ik nog nieuwe arts aannemen, maja dat kan allemaal volgende week pas...

    Mijn vraag is..ik heb al 6 weken lang een opgezette klier in me hals onder me kaak. Als ik me hoofd beweeg en als ik erop druk doet het heel erg veel pijn.

    Nu sinds een week komen er allemaal andere klieren bij. Onder mijn kin/hals komt er 1 die echt heeel erg pijn doet. Deze voel ik continu en iedereen op het werk ziet ook dat ik een 'onderkin' heb gekregen door die bult en ook mijn nek is helemaal opgezet.

    Verder de klieren in me hals/nek zijn op komen zetten tot onder me oksel.

    Tja op zich word je door internet niet echt vrolijk van dit soort verschijnselen...dus toch vraag ik het hier maar even..Dit zou natuurlijk best eens kanker kunnen zijn????

    Groeten,

    Michel

    p.s alles zit aan de rechterkant behalve de klier onder me kin.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het tijd wordt dat je gewoon een huisarts zoekt en naar de huisarts gaat die de klieren kan onderzoeken en kan beoordelen. Er is duidelijk 'iets' aan de hand!

    Reageer
    #3

    Lymfeklieren kunnen snel groter worden als reactie op een infectie zoals bijvoorbeeld het Ebstein Barr virus.
    Lymfeklieren kunnen ook zelf geïnfecteerd met een bacterie. Omdat de lymfeklieren groter worden en het er steeds meer worden is het inderdaad aan te raden een huisarts te raadplegen om de oorzaak vast te stellen en zo nodig te behandelen..

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke klieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief