Longkanker?

  • #1

    Hallo,

    Een aantal maanden geleden zijn er in de linkerlong van mijn moeder witte vlekjes geconstateerd. Zij is er erg onduidelijk over, ze is COPD patient en heeft altijd al last gehad van haar longen. Ze zegt dat wij deze witte vlekjes geen longkanker mogen noemen omdat het een beginstadium is wat zich nog KAN ontwikkelen, maar niet hoeft. Ik weet alleen dat zij om de 6 weken naar het ziekenhuis moet voor een longonderzoek en een scan. Ze zegt dat ze in het ziekenhuis ook een injectie krijgt waar ze erg ziek van word.

    Sinds een week hoest zij heel erg, ze houdt geen eten meer binnen, is ontzettend veel afgevallen de laatste maanden, ze valt soms flauw, en ze is pasgeleden opgenomen geweest omdat het zuurstofgehalte in haar bloed 17% was. Bij 15% is het vaak al dodelijk kreeg ik toen te horen. Vandaag is ze naar het ziekenhuis geweest om een longfoto te maken, hierop was te zien dat zij een longontsteking heeft in haar rechterlong. Het ziekenhuis wilde haar graag opnemen, maar zij weigerde dit en heeft nu een antibiotica kuur.

    Kan iemand mij vertellen wat de witte vlekjes betekenen, wat deze injectie zou kunnen zijn en alle verdere informatie is ook welkom..

    Alvast bedankt!

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Nederlandse en Belgische onderzoekers hebben een doorbraak bereikt in de opsporing van longkanker. Door een nieuwe techniek is het mogelijk om veel eerder te zien of kleine vlekjes op de longen kwaadaardig of goedaardig zijn.

    Lees meer en bekijk de uitzending van NOVA: http://www.novatv.nl/page/detail/uitzendingen/7438/Doorbraak+in+opsporing+longkanker

    Reageer
Reageer op: Longkanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief