Pleuritus

  • #1

    Vorig jaar november heb ik een natte pleuritis gekregen in mijn rechterlong.
    De oorzaak ervan is tot op de dag van vandaag niet duidelijk. Hele teams met artsen hebben de zaak in behandeling genomen.Heel veel onderzoeken gehad en in het ziekenhuis gelegen voor pijnbestrijding en ik ben ook nog geopereerd maar nog geen duidelijkheid. Op een gegeven moment werdt het een chronische pleuritis. In maart nog een longfoto gemaakt en het vocht was weg. Dus dat betekende dat de onsteking ook weg aan het gaan was. Tot op de dag van vandaag blijf ik last houden van mijn rechterlong. Veel pijn op mijn borst, hyperventilatie, soms moeite met ademhalen en pijn in mijn long en zwaar vermoeid. In juli Longtest gehad bij de huisarts en die was oke. Met pufje 7% verbetering.
    Hoe kan het dat ik nog zoveel klachten heb? Ik had nu toch al helemaal hersteld moeten zijn? Mijn huisarts neemt mij niet serieus en zegt dat het allemaal komt door de hyperventilatie..... Wie heeft er tips voor mij. Ik weet echt niet wat ik nou moet doen? Ik moet in september terug naar het ziekenhuis voor een longtest.
    Groetjes Sam

    Reageer
Reageer op: Pleuritus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief