Salou hoest. (slijm ophoesten – hoofdpijn – opgezette lymfenklier

  • #1

    hoi allemaal,

    ik ben 17 jaar en begin augustus ben ik naar Salou geweest. Sindsdien (nu alweer anderhalve maand geleden) ben ik veel aan het hoesten. Het begon met een kriebelhoest die niet weg wilde. elke nacht werd ik wakker met hoestbuien die ongeveer een uur duurden. Verder had ik ook last van vermoeidheid, hoofdpijn en opgezette lymfeklieren. Ik ben toen naar de dokter geweest die naar mijn longen luisterde en het vond klinken als bronchitis. Vervolgens kreeg ik een antibioticakuur.

    Deze kuur heb ik afgemaakt maar mijn klachten werden alleen maar erger. Ik kreeg ook steeds meer last van mijn longen en hoestbuien overdag en tijdens inspanning (fietsen naar school, zumba, gym). Ik ben toen terug gegaan naar de dokter (andere dokter dan de eerste) en die zei dat het geen bronchitis was maar bronchiale ....? Hij schreef mij een puffer voor (rode puffer). Nu ben ik ondertussen twee weken bezig met puffen en ik merk weinig verbetering. Ik heb het idee dat het juist slechter gaat. Ik heb verkoudheidsklachten als een verstopte neus en loopneus, druk op mijn hoofd. Ik hoest ook steeds meer (wit/doorzichtig) slijm op en heb veel last van spierpijn in mijn bovenarmen, schouders en nek. de kriebelhoest 's nachts is wel afgenomen.

    Ik vraag me heel erg af wat ik nou precies heb aangezien de dokters mij weinig zekerheid geven. Ook heb ik het idee dat het dus niet over gaat met de middelen die ze me voorgeschreven hebben.

    Verder heb ik april pfeiffer gehad en een hele vervelende fikse keelontsteking met ontstoken neus- en keelamandelen. Ik heb vroeger, tot aan mijn vierde, ook last gehad van bronchitis.

    Ik hoop dat iemand mij wat meer zekerheid kan geven!

    Groetjes,
    Richelle

    Reageer
    #2

    Astmacentrum Heideheuvel:
    http://www.nad.ch/

    Reageer
Reageer op: Salou hoest. (slijm ophoesten – hoofdpijn – opgezette lymfenklier


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief