spierpijn,kortademigheid,hevige transpiratie,Kortademigheid,steken

  • #1

    hallo iedereen,
    mijn naam is jeff en ik ben 17 jaar.
    Ik heb sinds een paar weken erg last van steken in buurt van mijn hart.
    Lijkt heel eng soms, Ik ben ermee naar de huisdokter geweest en die zei dat het wel mijn darmen konden zijn, ik kreeg hiervoor wat medicatie dat mijn darmflora stimuleerde,maar zonder veel effect. een week later ben ik naar het ziekenhuis geweest bij de afdeling inwendige ziekten,ik heb bloed laten nemen,en mijn hart en longen laten scannen,de dokter dacht aan een ontsteking van m'n hartzakje,alhoewel ze geen vocht vonden.De dokter zei dat wrs de ontsteking al voorbij was en ik kreeg een kuur van imbuprofen.In het begin hielp de medicatie wel maar na een kleine week heb ik het terug,minder steken maar extreme kortademigheid. Ik pak ook omeprazhol voor mijn maag,dagelijks. Mss kan dit een neveneffect zijn ? in ieder geval maakt het me vrij paranoia, ik durf vaak niet meer buiten gaan omdat ik schrik heb dat ik weer zon steek aanval kan krijgen.Kan iemand me mss hier mee helpen ?
    Ik ga volgende week terug nr het ziekenhuis voor een controle.maar in de tussentijd vrees ik wel voor mijn gezondheid.Ik rook ook,maar ben wel serieus geminderd ongeveer 5 sigaretten per dag nu.Ik ben ook nooit kortademig in de morgend maar tegen de avond toe verergert het.
    sorry voor de spelling.
    maar ik ben er even niet mee bezig
    Groetjes jeff

    Reageer
    #2

    Je zou een ademhalingstest kunnen doen en kijken of het hyperventilatie is.

    Reageer
Reageer op: spierpijn,kortademigheid,hevige transpiratie,Kortademigheid,steken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief